Берегиня

15 листопада у бібліотеці Пулинської селищної ради проведено чергове засідання любительського клубу «Берегиня».
   В приміщенні книгозбірні організовано книжкову виставку " Мозаїка народних традицій",де представлені книги поданій тематиці. Його гостем була Галина Буравська – людина різнобічних мистецьких навичок, педагог за фахом.
Галина Анатоліївна ознайомила присутніх зі своїми власноруч виготовленими виробами. Розповіла про техніку їх виконання. Серед робіт – чудові картини, дерев’яні вироби з візерунками у стилі петриківського розпису, ляльки-мотанки, обереги й інше. Крім цього, пані Галина зачарувала присутніх своїми віршами про жіноцтво.







Тему зібрання «Місія жінки – примножувати життя» продовжили працівники книгозбірні – завідувач бібліотекою Олена Грозовська та Людмила Пашківська.

На засідання були запрошені постійні його учасниці, котрі нещодавно відсвяткували свої ювілеї – це Надія Тесля та Марія Гладкіна. Їм вручили скромні подарунки та квіти. Були і музичні сувеніри: співоче тріо у складі директора Центру культури і дозвілля селищної ради Віктора Саюка, Івана Опанащука та Олександра Бражевського виконали віночок українських пісень.


Ювілярки вдячні працівникам бібліотеки та Віктору Саюку за проведений захід та щирі вітання на їхню адресу.Зустріч пройшла в щирій і теплій  атмосфері,присутні ділилися розповідями про свої сімейні традиції і обереги.
                                                                          Олена Грозовська-зав.бібліотекою.

Комментарии