Засідання "Берегині"

16 березня 2018 року в бібліотеці Пулинської селищної ради відбулося засідання любительського
Обєднання «Берегиня» на тему «Книга і слово в житті людини»
  На початку завідуюча бібліотекою О.А.Грозовська ознайомила присутніх з виставкою робіт колишніх і нинішніх учнів школи мистецтв смт.Пулини,присвяченою 204-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка.
  Про роль книги і слова розповіла бібліотекар відділу обслуговування Л,В.Пашківська,яка в кінці виступу зачитала вірш про нашу бібліотеку присутньої на заході Л.А.Громської-головного спеціаліста відділу гуманітарного Пулинськох селищної ради.
  Продовхила дану тему головний бухгалтер  РОВФСТ «Колос» Л.В.Острогляд.,як а  презентувала психологічну книгу О.Г.Куцела «Гармонія»
     «Словом можна вилікувати,словом можна вбити.Людину ,яка йде у « темряву». Слово пече, спопеляє.Людину,яка йде до « світла « - зцілює.»Ось такий короткий зміст цієї книги.
    Підтримала розмову наша активна відвідувачка позитивна щира  Надія Іванівна Тесля,яка нам подарувала свої вірші  про слово,про подяку,добро.
  Далі за  чашкою чаю Грозовська О.А. провела і декілька веселих загадок,вікторин І за правильні відповіді присутні отримали призи цукерки..



  Тема сподобалась присутнім,всі активно підтримуали,спілкувались.На закінчення Тесля Н.І. присвятила бібліотеці таке побажання:
                 Хай «Берегиня успіх має
                 Це є найважливіше
                 На позитив всіх надихає
                 Й життя стає гарнішим.
                 І хай приходять до вас люди
                 Для спілкування словом
                 А як запрошення нам буде
                 Той ми прийдемо знову.

  Тож давайте силою  слова пробуджувати найкращі якості людської душі- милосердя,великодушність,співчуття,вміння прощати і любити .Почати зміни в собі ніколи не пізно і почати їх можна з  аналізу наших слів.Гoворіть більше добрих слів не тоді,коли вам добре,а й тоді коли буває зле. 

Комментарии